ONLINE PIACKUTATÁS - P-line

ONLINE PIACKUTATÓ RENDSZER

Az internet gyors térnyerésével az online piackutatások egyre szélesebb körben alkalmazható hatékony adatfelvételi módszerré váltak.

A P-Line Telesales Kft. által kínált online piackutatás gyors és költséghatékony megoldást kínál, technikailag könnyen kezelhető felületen, időben és térben korlátlan lehetőségek között. Cégünk többféle online mintavételi módszerrel biztosítja a célcsoportok biztos elérését és a válaszadások folyamatát figyelemmel kísérve azonnal kiértékelhető eredményeket biztosít piackutatásaihoz.

Online piackutató rendszerünk előnye más adatfelvételezési módszerekhez képest a nagyobb adatgyűjtési gyorsaság és költséghatékonyság. Az online kérdőív lekérdezése során a kérdezői hiba és a lekérdezői befolyásolás hatása teljes mértékben kiküszöbölt, így torzításmentesen rögzíthető a válaszadó valós véleménye.

Az online piackutatás mára hatékony adatgyűjtést kiegészítő eszközévé és egyes esetekben teljes értékű alternatívájává vált a fontos vállalati döntéshozatalt megelőző piackutatásoknak.