RÓLUNK - P-line

TELEMARKETING

Átláthatóbb, gyorsabb kommunikáció a vállalatok és a fogyasztók között.

TELEFONOS ADATFELVÉTEL PIACKUTATÁSOKHOZ

Szólítsa meg közvetlenül az ügyfeleit.

ONLINE PIACKUTATÁS

Az online piackutatások egyre szélesebb körben alkalmazható hatékony adatfelvételi módszerré váltak.

Tudjon meg többet cégünkről

A P-Line Telesales Kft. 2002-ben alakult Budapesten, azzal a céllal, hogy magas minőségi elvárásoknak megfelelő egyedi szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. Többéves tapasztalattal rendelkezünk telemarketing (bejövő és kimenő hívások), sms / dm kampányok vezénylésében és piackutatásokhoz történő telefonos, illetve online adatgyűjtésben.

Minőségpolitikánknak megfelelően a marketing kommunikáció területén szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáinkat folyamatos képzésekkel fejlesztjük. Mindemellett az elvégzett munka minőségét biztosítja a folyamatos kontroll,aminek során ellenőrzéssel figyeljük a lekérdezéseink eredményét.

Call centerünkben dolgozó operátoraink az egyedi fejlesztésű “CapiTris” adatkezelő szoftvert használják, amibe az aktuális kampánynak megfelelően kvótafigyelést, szűréseket és különböző logikai összefüggéseket építhetünk be az Ön cége igényei szerint, továbbá egyénre szabott statisztikát és riportot is készíthetünk a szoftver segítségével. Ezért az adatkezelés pontos, egyszerű, gyors és az Ön cége számára is jól nyomon követhető.